A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування

Представники органів місцевого самоврядування з 10 громад Львівщини стали учасниками тренінгу « Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування». Тренер Катерина Зезюліна разом із регіональним координатором проекту у Львівській області Оксаною Чабан спонукали усіх до роздумів та важливості використання інструментів локальної діагностики потреб жителів громади. Отриманий досвід на тренінгу дасть можливість застосовувати діалоговий підхід у своїй діяльності, що дозволить активніше залучати мешканців громад до процесів прийняття рішень на місцевому рівні. Учасниками тренінгу від Заболотцівської громади були Грицаїшин Н.І., керівник відділу освіти та гуманітарної політики і Кухар О.В., депутат Заболотцівської сільської ради.

11:23 10.03.2023

Гроші на бізнес: хто і скільки може отримати через службу зайнятості?

   Мікропідприємства та малі підприємства – це фундамент економіки країни, нові робочі місця та надходження до місцевих бюджетів. Тому служба зайнятості всіляко заохочує клієнтів до відкриття власної справи.

10:14 09.03.2023

Нові компенсації для працедавців

Львівський обласний центр зайнятості продовжує розгляд документів працедавців, які забезпечили місцем праці вимушено переміщених осіб, з метою відшкодування їм витрат у розмірі двох мінімальних заробітних плат. Із січня цього року програмою компенсації за працевлаштування ВПО скористалися 75 суб’єктів господарювання, які прийняли на роботу 137 переселенців. На повернення їм витрат з оплати праці використано 1,5 млн грн. Більш детально про програму – за посиланням https://bit.ly/3J22Lxp.

14:18 08.03.2023

Фінансова допомога на навчання: хто її може отримати?

Для підвищення рівня конкурентоспроможності особи, котрі прагнуть йти в ногу з часом і використовувати у трудовій діяльності інноваційні підходи, можуть скористатися ваучером на навчання, вартість якого не перевищує десятикратний розмір прожиткового мінімуму для працездатних громадян (з січня ц. р. – 26840,00 грн). Право на нього мають особи, котрі не зареєстровані в центрах зайнятості як безробітні, зокрема:

16:00 06.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь