A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Новини

Дата: від до Скинути

ЧЕТВЕР 14.03.2024 року -Запрошуємо наших військових , їх родини разом дітьми до нас на подію - відкриття ЗАБОЛОТЦІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ГЕРОЇВ.

ЧЕТВЕР 14.03.2024 року -Запрошуємо  наших військових , їх родини разом дітьми до нас на подію - відкриття ЗАБОЛОТЦІВСЬКОГО ЦЕНТРУ ГЕРОЇВ. Окрім знайомства з майбутньою діяльністю центру, буде представлена виставка львівського художника і офіцера ЗСУ Олексія Косатого "Лінія вогню. Фронтові замальовки". Графічні замальовки митець створив прямо на фронті на маленьких клаптиках паперу. Виставка присвячена усім героям, які полягли в бою за незалежність України, а також бійцям, які продовжують воювати на передовій.

09:45 13.03.2024

Понад тисячу осіб працевлаштувала служба зайнятості у січні

Чисельність зареєстрованих безробітних, котрі станом на 1 лютого 2024 року користувалися послугами Львівського обласного центру зайнятості з метою працевлаштування, становила 4274 особи, з них 2100 отримували допомогу з безробіття.

12:20 15.02.2024

Міністерством молоді та спортом України у співпраці з Державною службою статистики України

На платформі https://survey.stat.gov.ua створено анкету для проведення онлайн опитування населення для моніторингу основних показників рухової активності різних вікових груп та соціальних верств населення, стимулюючих і стримуючих факторів. Опитування проводиться в усіх регіонах України серед різних груп населення з 18 років і до 65 років та старші.

11:15 31.01.2024

Міндовкілля запустило застосунок ЕкоЗагроза

02.08.2023 набрала чинності Постанова Кабінету Міністрів України від 28.07.2023 № 783 «Деякі питання функціонування сервісу фіксації фактів заподіяння шкоди  навколишньому природному середовищу    внаслідок надзвичайних ситуацій, подій, збройної агресії Російської Федерації “ЕкоЗагроза”», якою затверджено:

11:18 29.01.2024

«Актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання ветеранів в Україні

📣 Ветерани та ветеранки, чинні військовослужбовці та військовослужбовиці, Український ветеранський фонд запрошує вас  взяти участь в онлайн-опитуванні про ваші актуальні потреби та бачення можливостей для кар’єрного і професійного зростання.

11:36 18.01.2024

«єРобота» – 2023: у розвиток бізнесу буде інвестовано 356 млн грн

В останні дні 2023 року завершився розгляд заяв на отримання мікрогрантів для відкриття або розвитку бізнесу, які подали учасники проєкту «єРобота» у період з 23 жовтня до 19 листопада (з урахуванням доопрацьованих заяв, що надійшли у попередні періоди).

11:43 03.01.2024

Проводиться аналіз ефективності Закону України “Про ринок природного газу”

Комітет Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг (далі – Комітет) розпочав роботу з аналізу ефективності та реалізації Закону України «Про ринок природного газу»  від 9 квітня 2015 року № 329-VIII (далі – Закон). Метою даного аналізу є дослідження ефективності, виконання та впливу норм Закону на  функціонування ринку природного газу, діяльність суб’єктів ринку природного газу та якість надання послуг з постачання природного газу споживачам. Відповідаючи на цей запит, ви отримуєте можливість поділитися своїм досвідом, висловити свою експертну думку та допомогти Комітету краще з’ясувати, чи позначилися (і як саме) передбачені Законом заходи на ситуацію, яка склалася на сьогодні на ринку природного газу. Для надання відповіді на запит вам необхідно заповнити Google форму за посиланнями відповідно до вашої категорії: 1. Анкета для опитування суб’єктів ринку природного газу, органів управління, регулювання та контролю. 2. Анкета для опитування побутових споживачів. 3. Анкета для опитування непобутових споживачів. Комітет звертається із проханням заповнити відповідну форму до 15 січня 2024 року (включно). На підставі проведеного аналізу, у разі виявлення неефективності чи недостатньої ефективності окремих норм Закону, Комітет буде ініціювати внесення змін до законодавства щодо посилення ефективності функціонування ринку природного газу, рівності суб’єктів ринку природного газу та належного захисту прав споживачів даної сфери.

10:51 22.12.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь