A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Закриття переїзду 33 км в період 10-15 листопада

Закриття переїзду 33 км в період 10-15 листопада

В зв'язку зпроведенням середнього ремонту коліїї тимчасово буде закрито для руху автотранспорту переїзд 33км (автодорога О140102 Броди - Соколівка). Об'їзд здійснюватиметься через переїзд 30км с.Заболотці (через автодорогу М06 Київ - Чоп та с.Лучківці). Ремонтні роботи будуть проводитися в період з 10 листопада по 15 листопада включно.

14:33 05.11.2021

Молодь із ОТГ Львівщини запрошують на онлайн курс із журналістики

Молодь із ОТГ Львівщини запрошують на онлайн курс із журналістики

Громадська організація "Центр соціальних ініціатив "Атом" у партнерстві з інформаційною агенцією "Варіанти" оголошує набір учасників на 10-денний тренінговий онлайн-курс про основи новинної журналістики, медіаправа та медіаграмотності.

12:18 26.10.2021

Правила користування газовими та електроприладами

Правила користування газовими та електроприладами

не можна самовільно встановлювати, переставляти, ремонтувати і замінювати газові прилади. не можна підігрівати балони зі зрідженим газом, встановлювати їх поблизу опалювальних приладів; не можна виявляти витікання газу за допомогою запаленого сірника;не можна користуватися несправними газовими приладами чи використовувати їх не за призначенням. не можна залишати без нагляду працюючі газові прилади, бо на випадок затухання одного з пальників, приміщення загазовується і виникає вибух. Необхідно стежити, щоб рідина, що кипить, не залила вогонь пальника, протяг чи подув вітру не загасили полу­м'я. не можна сушити білизну чи волосся над плитою із запаленим пальником. 1. Правила поведінки при користуванні газовими приладами:після закінчення користування газом закрити крани на газових приладах і перед ними, а при розміщенні балонів усередині кухонь додатково закрити вентилі у балонів;при несправності газового обладнання викликати працівників підприємства газового господарства; закрити негайно крани пальників газових приладів при раптовому припиненні подачі газу і повідомити аварійній службі підприємства газового господарства;

12:19 23.10.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ  про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

          Заболотцівська сільська рада повідомляє про оприлюднення детального плану території щодо  зміни  цільового призначення  земельної  ділянки (кадастровий  номер 4620388800:12:003:0061), площею 0,0419 га для ведення особистого селянського господарства на 12.11 – для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу і реконструкції АЗС на земельній ділянці (кадастровий номер 4620388800:12:003:0046), площею 0,1424 га, на території села Ясенів, вул. Бродівська, 37 Бродівського району Львівської області та звіту про його стратегічну екологічну оцінку.

11:18 22.10.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь