A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Підробка  пестицидів

Підробка пестицидів

   Сільгоспвиробники, які займаються вирощуванням сільськогосподарських   культур, прагнуть отримати прибуток від своєї діяльності. В наш складний час фінансових потрясінь перед аграріями постає проблема браку коштів на проведення посівної кампанії, догляд за посівами чи збирання врожаю. Та для отримання високих та якісних врожаїв не обійтися без застосування хімічних засобів захисту рослин. І дуже часто у господарників виникає питання заощадити на ЗЗР(засоби захисту рослин) за рахунок придбання препаратів сумнівної якості та походження. Часто основним фактором при виборі ЗЗР є не якість продукту, а його ціна. Цим користуються комерсанти-шахраї, які отримують прибутки, продаючи підробні препарати.

14:38 07.06.2021

Оголошення  про порядок та умови проведення конкурсу на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 рік

Оголошення про порядок та умови проведення конкурсу на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 рік

Право на фінансову підтримку мають сільськогосподарські товаровиробники – юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми або фізичні особи - підприємці, а також сімейні фермерські господарства, сільськогосподарські кооперативи, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції та/або розведення, вирощування риби та її переробка на власних чи орендованих потужностях, а також здійснення операцій з їх постачання.

14:27 07.06.2021

Шановні мешканці Львівщини!

Шановні мешканці Львівщини!

    З метою перевірки рівня готовності територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення 02 червня 2021 року у період з 14:50 год. до 14:55 год. проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени.

14:59 28.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь