A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

В Україні працює онлайн-платформа допомоги врятованим

Дата: 16.04.2024 15:22
Кількість переглядів: 58

Фото без опису


На виконання пріоритетних планів роботи Міжвідомчої робочої групи з питань протидії сексуальному насильству та надання допомоги постраждалим на 2024 рік, а саме – продовження інформаційної роботи з питань допомоги жертвам сексуального насильства під час війни, Службою Віцепрем'єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України, за сприяння Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та спільно з проєктом USAID «Трансформація комунікацій» розроблено інформаційну кампанію щодо роботи Платформи допомоги врятованим .

 Платформа (https://www.help-platform.in.ua), на якій представлено інформацію щодо всіх актуальних сервісів безоплатної допомоги та підтримки постраждалим від насильства під час війни, створена за участі членів Міжвідомчої робочої групи: ключових міністерств, органів місцевого самоврядування, міжнародних та громадських організацій.

Фото без опису​​​​​​

Фото без опису

 

«Платформа допомоги врятованим» – це онлайн-майданчик, на якому зібрані контакти ключових сервісів підтримки постраждалих від різних видів насильства в умовах війни. Тут можна знайти як урядові сервіси, так і ініціативи, створені у партнерстві з громадськими та міжнародними організаціями. Новостворений вебпортал дозволить громадянам зв’язатися з потрібним сервісом швидко та без зайвих ускладнень, адже він містить повну інформацію про всі основні сервіси допомоги.

Всі сервіси є перевіреними, конфіденційними та безоплатними. Водночас, представлений на платформі перелік не є вичерпним, а отже, інші сервіси та організації за бажанням можуть також  до нього приєднатися. 

Переглянути інформаційні ролики можна за посиланням:
Ролик №1

Ролик №2

Ролик №3


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь