A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Предмет закупівлі: ДК 021:2015- 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (для центру надання соціальних послуг відді

Дата: 14.02.2024 12:06
Кількість переглядів: 40

 

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

ДК 021:2015: 03220000-9 - Овочі, фрукти

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-02-12-014299-a

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

ДК 021:2015- 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (для центру надання соціальних послуг відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області )

 

 

ТЕХНІЧНА СПЕЦИФІКАЦІЯ

ДК 021:2015- 03220000-9 Овочі, фрукти та горіхи (для центру надання соціальних послуг відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області)

1.Технічні параметри:

№ лоту

Найменування предмета закупівлі

Одиниця виміру

Відповідність стандарту

Обсяг закупівлі (кг)

 

1

Буряк

Урожай 2023-2024 року. Без ГМО.

Коренеплоди свіжі, цілі, чисті (без зайвого ґрунту), не зів’ялі, не тріснуті, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи.  без ознак загнивання, суха, без шкідників та їх пошкоджень. Ø 10-12 см  в найширшій частині. Без нітратів, вітчизняного виробника.

ДСТУ 7034:2009

 

434

2

Капуста

Капуста білоголова свіжа. Урожай 2023-2024  року. Капуста за характеристикою і нормою - пізньостигла. Товарний сорт - перший. Качани повинні бути свіжими, здоровими, цілими, щільними, не ушкодженими сільськогосподарськими шкідниками. Мати нормальний запах, властивий даному ботанічному сорту, без стороннього запаху і присмаку.  Без загнилих, жовтих, зів'ялих та забруднених листків.

ДСТУ 7037:2009

552

3

Морква

Урожай 2023-2024 року. Без ГМО.

Коренеплоди свіжі, цілі, чисті (без зайвого ґрунту), не зів’ялі, не тріснуті, не уражені хворобами, без зайвої зовнішньої вологи.  без ознак загнивання, суха, без шкідників та їх пошкоджень. Розмір по довжині 15 см і більше.

ДСТУ 7035:2009

442

4

Цибуля

Цибуля ріпчаста свіжа. Урожай 2023-2024 року. Цибуля першого ґатунку. Цибулини доспілі, здорові, чисті, свіжі, сухі, не пророслі, властиві для даного ботанічного сорту форми і кольору, з сухими верхніми лусками і висушеною шийкою від 2 до 5 см. Допускається до 5% цибулин з тріщинами сухої луски, що відкривають соковиту луску на ширину не більше 2 мм, до 10% роздвоєних, які знаходяться під загальними сухими лусками. Не пошкоджені  шкідниками. Розмір великі та середні.

ДСТУ

3234:95

448

5

Апельсини

Урожай 2023-2024 року. Без ГМО.

Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, сухі. Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. За розміром плоди повинні бути 1-2 категорії (від 63 мм і вище)

 

32

6

Яблука

Урожай 2023-2024 року Без ГМО.

Плоди стиглі, одинакові за формою, без будь-яких пошкоджень, кисло-солодкого або солодкого смаку, без сторонніх присмаків та запахів, вага - від 180 гр. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України

 

191

7

Банани

Банани 1-го сорту - свіжі, цілі, чисті, з жовтим забарвленням, з незначними залишками зелені. Плоди щільні не перезрівші, вагою не більше 250гр., без гнилі, без надривів шкіри, глибоких   порізів, тріщин. Матеріали, використані для пакування, повинні бути нові, чисті, безпечні. Упаковані банани повинні мати вологу поверхню, яка зберігається при транспортуванні.

 

210

8

Мандарини

Урожай 2023-2024 року. Без ГМО.

Плоди свіжі, цілі, чисті, здорові, сухі. Форма, запах, смак, колір – властиві даному ботанічному сорту, без сторонніх запахів та присмаку. За розміром плоди повинні бути 1-2 категорії

 

24

 

2. Фактом подання тендерної пропозиції учасник підтверджує відповідність своєї пропозиції технічним, якісним, кількісним, функціональним характеристикам до предмета закупівлі, у тому числі технічній специфікації та іншим вимогам до предмету закупівлі, що містяться в тендерній документації та цьому додатку, а також підтверджує можливість поставки товару, у відповідності до вимог, визначених згідно з умовами тендерної документації.

Якість предмета закупівлі згідно технічної специфікації має відповідати чинним державним стандартам.

       3.Транспортування та розвантаження товару проводиться силами та засобами Постачальника.

 Поставка товару має здійснюватися на автотранспорті, що призначений та обладнаний для перевезення харчових продуктів. Водій цього транспорту, а також особи, що супроводжують продукти у дорозі і виконують вантажно-розвантажувальні роботи, повинні мати при собі особову медичну книжку з результатами проходження обов'язкових медичних оглядів та забезпечені санітарним одягом (халатом, рукавицями).

4. Постачальник забезпечує належне санітарне утримання виробничих приміщень, обладнання, інвентаря.

4.1. Товар, що є предметом даної закупівлі, повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, чинним нормативним документам (ТУ, ДСТУ),проведеними дослідженнями проб харчових продуктів, затвердженим у встановленому законодавством України порядку, відповідати вимогам Законів України «Про безпечність та якість харчових продуктів» від 23.12.1997 №771/97-ВР (зі змінами).

4.2. Залишковий термін зберігання отриманого товару, що є предметом даної закупівлі, має бути не менше 90% загального терміну придатності.

4.3.Товар повинен мати відповідне пакування, яке забезпечує цілісність товару та збереження його якості під час транспортування.

На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника, вага (нетто).

5. Послуги, які обов’язково надає учасник та включає в ціну товару:

- здійснення  вантажно-розвантажувальних послуг при поставці товару:

- доставка товару здійснюється за адресами , згідно місця поставки товару :

 

Місце поставки товару:

 

КУ «Центр надання соціальних послуг» відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Заболотцівської сільської ради Золочівського району Львівської області Золочівський р-н с.Заболотці вул.Шпитальна,17

 

6. Загальні умови поставки товарів:

  •  строки поставки –  до 31.12.2024 року;
  • періодичність поставки 1 раз в тиждень за попереднім замовленням. Поставка з 09:00 до 13:00 години. Кількість згідно заявок.

 

У разі, якщо у Технічному завданні міститься посилання на конкретну марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, вважати вираз «або еквівалент».

 

 

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 47 000,00 грн  і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку

 

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до п. 14 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених Постановою КМУ від 12.10.2022 р. № 1178 та статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби або у разі планової потреби наступного року. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану на 2024 рік

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь