A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Яловичина І сорт ДК:15111100-0 – Яловичина,м’ясо свинини бе

Дата: 17.01.2024 12:39
Кількість переглядів: 85

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі

 ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Яловичина І сорт ДК:15111100-0 – Яловичина,м’ясо свинини без кості ДК:15113000-3 – Свинина, філе куряче ДК:15112100-6 – Курятина, печінка куряча ДК:15112300-9 – Печінка свійської птиці)

 

Ідентифікатор процедури закупівлі: UA-2024-01-16-012604-a

 

Технічна специфікація

на закупівлю:

ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо (Яловичина І сорт ДК:15111100-0 – Яловичина,м’ясо свинини без кості ДК:15113000-3 – Свинина, філе куряче ДК:15112100-6 – Курятина, печінка куряча ДК:15112300-9 – Печінка свійської птиці)

п/п

Найменування товару

Кількість

Одиниця виміру

Якісні характеристики

1

Яловичина І сорт

1182

кг

М'ясо 1 сорту охолоджене. Поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкіри, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки.

Фасована у прозору упаковку, з маркуванням.

2

Філе куряче

2027

кг

М'ясо без стороннього запаху, охолоджене, не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень. Поверхня помірно волога, колір відповідає м’ясу даного виду тварин. Консистенція м’яса щільна, ямки від надавлювання пальцем швидко зникають, м’ясний сік – прозорий. Запах – характерний для зрілого м’яса.   Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних  умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання.

Товар повинен відповідати показникам безпечності та якості для харчових продуктів, що передбачені чинним законодавством, в тому числі згідно Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів», вказаному ДСТУ.

3

Печінка куряча

63

кг

Вітчизняного виробника. Печінка повинна бути охолоджена, такою, що не була заморожена, зі строком придатності не менше ніж 80% від загального строку придатності, чиста,  пружна, при натисканні приймати первинну форму, без пошкоджень,  крові. Не допускаються дрібні шматки чи обрізки. Від світло-червоного до темно-червоного кольору. Без ГМО. Смак і запах – властивий даному виробу, присмак без стороннього запаху. Постачання товару – здійснюється  відповідно до заявок Замовника. Печінка по якості  і безпечності повинно відповідати встановленим державним стандартам (діючим ГОСТам, ДСТУ або ТУ, та ТТУ. Які розроблені на основі діючого ГОСТу та ДСТУ).

4

М’ясо свинне без кості

400

кг

Свинина нежирна (окіст, лопатки та їхні відруби) – м’ясна пісна м’якоть, знята з відповідної частини напівтуші (передня частина) у вигляді шматків різної величини без кості (маса одного шматка не менше ніж 1,5 кг). М'ясо повинне поступати охолоджене. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Наявність хрящів і дрібних кісточок не допускається. Колір і запах характерні для доброякісного м’яса.

Колір на розрізі від блідо-рожевого до темно-червоного, в залежності від виду і ступеня обезкровлення тварини. Консистенція еластична. М'ясо повинно бути одержано від забою здорової тварини, вільних від хвороб. На шматках м’яса не повинно бути залишків внутрішніх органів, згустків крові, забруднень, бахромок. Не допускається до постачання жирне м'ясо, м'ясо з зачистками і зривами підшкіряного жиру на площі, що не перевищує 15% поверхні.

Продукція повинна відповідати вимогам діючих стандартів та технічних умов.


Термін придатності (кінцевий строк споживання) на момент поставки – не менше 80 % від терміну визначеного виробником.

Умови поставки: партіями, за заявками Замовника, протягом 2023 року або до повного виконання сторонами договірних зобов’язань. Доставка товару виконується силами і за рахунок Учасника. Поставка продукції виконується протягом 3 (трьох) календарних днів з моменту одержання Учасником письмової/усної заявки Замовника будь-яким способом (по телефону, листом, по факсу, або по електронній пошті тощо), якщо інший строк поставки не буде узгоджений сторонами додатково.

Товар повинен бути свіжим та якісним, не повинен містити небезпечні для організму речовини, до складу яких входять штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо.

Товар повинен бути фасований у тару із матеріалів, дозволених до застосовування центральним органом виконавчої влади з питань охорони здоров'я для контакту з харчовими продуктами.

Замовник має право при поставці кожної окремої партії товару вимагати проведення незалежної експертизи та лабораторних досліджень щодо якісних показників товару та їх відповідності вимогам замовника за рахунок Учасника. В такому випадку Учасник зобов’язаний вжити заходів щодо забезпечення відбору та доставки проб товару до лабораторії та здійснити оплату відповідних лабораторних досліджень на умовах та у строки, визначені замовником. Замовник залишає за собою право вибору лабораторії, що здійснюватиме дослідження товару щодо якісних показників. Учасник повинен скласти та надати відповідний гарантійний лист в складі тендерної пропозиції.

Транспортний засіб для перевезення товару повинен бути чистим та проходити санітарну обробку з використанням засобів чищення та/або дезінфекції. Водії та особи супроводжуючі товар повинні мати медичну книжку з результатами медичного огляду та санітарний одяг.

Якщо в технічній специфікації міститься посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва, то слід розуміти у значені «або еквівалент».

 

Очікувана вартість предмета закупівлі складає 758 955,00 грн з ПДВ і визначена відповідно до примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі (затверджена наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 року №275) виходячи з моніторингу цін на ринку

 

Щодо розміру бюджетного призначення: відповідно до п. 14 Особливостей здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг для замовників, передбачених Законом України “Про публічні закупівлі”, на період дії правового режиму воєнного стану в Україні та протягом 90 днів з дня його припинення або скасування, затверджених Постановою КМУ від 12.10.2022 р. № 1178 та статті 4 Закону планування закупівель здійснюється на підставі наявної потреби або у разі планової потреби наступного року. Заплановані закупівлі включаються до річного плану закупівель. Закупівля здійснюється відповідно до річного плану на 2024 рік

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь