Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

ОБҐРУНТУВАННЯ ТЕХНІЧНИХ ТА ЯКІСНИХ ХАРАКТЕРИСТИК ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ, РОЗМІРУ БЮДЖЕТНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ, ОЧІКУВАНОЇ ВАРТОСТІ ПРЕДМЕТА ЗАКУПІВЛІ Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин та дизельне паливо)

Дата: 07.09.2023 16:23
Кількість переглядів: 75

Предмет закупівлі: ДК 021:2015: 09130000-9 Нафта і дистиляти (Бензин та дизельне паливо)

Для виконання зазначених завдань/функцій Замовник повинен, зокрема, забезпечити себе необхідними паливно-мастильними матеріалами з метою здійснення транспортування дітей до шкіл,для виконання працівниками їхніх трудових функцій, а також відповідних матеріалів та обладнання, що можуть знадобитися у процесі виконання таких функцій.

Обґрунтування обсягів закупівлі. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання паливно-мастильних матеріалів

Обґрунтування технічних та якісних характеристик закупівлі. Якісні характеристики визначено відповідно до особливостей транспортних засобів, що обліковуються на балансі Замовника, та з урахуванням загальноприйнятих норм і стандартів для зазначеного предмета закупівлі.

Обґрунтування очікуваної ціни закупівлі/бюджетного призначення. Очікувана вартість  439 350 грн (дизель 7000л,бензин 1300л) обрахована відповідно до середньоринкового рівня цін, середньої ціни на паливо у Львівській області, визначення на базі цін 3-х операторів АЗС, урахуванням росту цін на ринку

Оператор

А-95+

А-95

Дизельне пальне

БРСМ-Нафта

49,99

 

50,99

ОККО

56,99

54,99

54,99

Укрнафта

52,90

 50,90

50,90

 

Технічні та якісні характеристики товару повинні відповідати діючим державним стандартам, технічним умовам та чинному законодавству щодо показників якості такого виду товару.

На підтвердження якості товару Учасники надають у складі пропозиції один з документів, що підтверджує якість товару (сертифікат, декларація, паспорт, або інший документ)

Учасник визначає ціну на товар, який він пропонує поставити за Договором, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, а також витрат на страхування, транспортування, завантажування, розвантажування та інших витрат, визначених законодавством.

В разі наявності в даній документації посилань на конкретну торгівельну марку чи фірму, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника, після такого посилання слід вважати в наявності вираз «або еквівалент» (технічні характеристики еквіваленту не повинні бути гіршими). У разі надання еквіваленту, Учасник в пропозиції повинен надати порівняльну таблицю із зазначити найменування та технічні характеристики запропонованого еквіваленту. Еквівалент - товар, який є рівнозначний, рівноцінний іншому товару за своїми характеристиками; еквіваленти можуть бути взаємозамінними при досягненні того ж самого або кращого результату


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь