Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування

Дата: 10.03.2023 11:23
Кількість переглядів: 187

Представники органів місцевого самоврядування з 10 громад Львівщини стали учасниками тренінгу « Практики діалогового підходу в роботі органів місцевого самоврядування». Тренер Катерина Зезюліна разом із регіональним координатором проекту у Львівській області Оксаною Чабан спонукали усіх до роздумів та важливості використання інструментів локальної діагностики потреб жителів громади. Отриманий досвід на тренінгу дасть можливість застосовувати діалоговий підхід у своїй діяльності, що дозволить активніше залучати мешканців громад до процесів прийняття рішень на місцевому рівні. Учасниками тренінгу від Заболотцівської громади були Грицаїшин Н.І., керівник відділу освіти та гуманітарної політики і Кухар О.В., депутат Заболотцівської сільської ради.

  Проєкт реалізується в рамках програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Швецією, Данією, Естонією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, підзвітному та багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Фото без опису    Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь