Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Внесено зміни до Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021 – 2025 роки

Дата: 29.09.2022 12:22
Кількість переглядів: 591

Фото без описуРозпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 19.07.2022 року № 197/0/5-22ВА внесено зміни до Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021 – 2025 роки (далі – Комплексна програма).

Наголошуємо, що згідно внесених змін реалізація заходів відбувається в межах обсягу фінансування на відповідний рік згідно з додатком 2 до Комплексної програми «Перелік завдань, заходів та показників».

Одним із заходів Комплексної програми є надання адресної допомоги на реабілітацію або санаторно-курортне лікування осіб з інвалідністю внаслідок війни І, ІІ, ІІІ груп з числа осіб, які брали участь у Революції Гідності / антитерористичній операції / операції Об?єднаних сил / заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України.

Порядок реалізації зазначеного заходу затверджено розпорядженням начальника обласної військової адміністрації від 20.07.2022 року № 200/0/5- 22ВА Героїв Небесної Сотні на2021 – 2025 роки (далі – Порядок).

Згідно пункту 3 Порядку, допомога надається і виплачується особам з інвалідністю внаслідок війни з числа осіб, які брали участь у Революції Гідності / антитерористичній операції / операції Об?єднаних сил / заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України, які зареєстровані / фактично проживають у Львівській області (далі – заявник / одержувач), за умови відсутності затверджених місцевих програм на 2 реабілітацію, санаторно-курортне лікування або коштів на зазначені цілі для надання грошової компенсації, якими може скористатися заявник / одержувач.

Відповідно до пункту 3.1. заявникам / одержувачам з числа внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території України та районів проведення антитерористичної операції (операції Об’єднаних сил) допомога призначається за місцем перебування на обліку в Єдиній інформаційній базі даних про внутрішньо переміщених осіб (в межах Львівської області).

Водночас нагадуємо, що згідно норм Порядку заявник / одержувач, який отримував відповідну допомогу у 2021 році, долучає до зазначених у пункті 7 Порядку документів одне з підтверджень про проходження реабілітації або санаторно-курортного лікування на загальну суму не меншу від двох третіх розміру раніше отриманої допомоги (рахунок про оплату, акт наданих послуг, квитанцію, договір або будь-який інший документ, що підтверджує проходження реабілітації або санаторно-курортного лікування).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь