A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Програма «єРобота»: понад 120 нових робочих місць на Львівщині

Дата: 18.08.2022 10:20
Кількість переглядів: 1237

Завершилася друга хвиля розгляду бізнес-планів учасників урядової програми «єРобота». Відповідно до її результатів позитивне рішення про надання коштів для відкриття або розширення бізнесу прийняте щодо 17 претендентів із Львівщини.

«Від початку дії програми і до 24.07.2022 року за підсумками перевірки ділової репутації, оцінки бізнес-плану та проведеної співбесіди Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів 49 заявникам із Львівщини. Тобто до 32 отримувачів грантів, котрі у першій хвилі вибороли право скористатися державними коштами, доєдналися ще 17. Таким чином в області буде загалом створено понад 120 нових робочих місць», – повідомив директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.

За його словами, фінансування на загальну суму 11,4 млн грн після відкриття рахунків отримають 3 юридичні особи, 34 фізичні особи-підприємці та 12 жителів області, котрі тільки планують започаткувати власну справу. Більшість з них використають державну підтримку для придбання обладнання, необхідного для ведення господарської діяльності, а дехто закупить сировину та матеріали.

Завдяки реалізації програми «єРобота» на Львівщині розшириться ресторанний бізнес і сфера надання послуг мобільного харчування, зросте виготовлення меблів для офісу та торговельних закладів, виробництво хліба та хлібобулочної продукції, верхнього, трикотажного або в’язаного одягу, аксесуарів, взуття, предметів з деревини, корка, соломки, будівництво житлових та офісних споруд та ін.

Подати заяву на отримання мікрогрантів можна на порталі «Дія» (https://diia.gov.ua/services/grant-na-vlasnu-spravu), умови надання мікрогранту – за посиланням https://bit.ly/3ohSjqA. Перевірку ділової репутації претендента на отримання коштів проводить АТ «Ощадбанк», а остаточне рішення про надання мікрогранта ухвалює Державний центр зайнятості після оцінки бізнес-плану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь