Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

З червня місяця відновлюється реабілітаційне та санаторно-курортне лікування за рахунок коштів Фонду

Дата: 21.06.2022 09:55
Кількість переглядів: 1100

Фото без описуЗгідно листа виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України  від 14.06.2022 року № 676-05-1  з червня місяця відновлюється  реабілітаційне та санаторно-курортне лікування за рахунок коштів Фонду.

 

Відновлюються можливості реалізації прав застрахованих осіб та потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання  на отримання соціальних послуг за рахунок коштів Фонду соціального страхування України відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування” від 23.09.1999 № 1105, зокрема на лікування та/або реабілітаційну допомогу у відділеннях санаторно-курортного закладу після перенесених захворювань і травм та санаторно-курортне лікування відповідно.

Крім того, обов’язковим є дотримання основних заходів цивільного захисту в умовах воєнного стану.

Санаторно-курортна реабілітація – це проведення  реабілітаційних заходів, інтегрованих у процес надання інтенсивної медичної допомоги хворому і здійснення реабілізаційних заходів у спеціалізованих реабілітаційних відділеннях або центрах реабілітації безпосередньо з профільного відділення стаціонару після закінчення гострого періоду захворювання метою якої є подальше відновлення і компенсація порушених функцій, соціально-побутове і професійне відновлення хворого.

Порядком № 39 (затвердженим постановою правління Фонду соціального страхування України від 13 липня 2017 року №39 із змінами), запроваджено  механізм забезпечення застрахованих осіб (працюючих) послугами з лікування в реабілітаційних відділеннях на  підставі укладання тристоронніх договорів.

Детальну інформацію щодо Порядку можна отримати у робочому органі Фонду соціального страхування за тел.:

 (03266) 4-22-51, 4-32-92 м.Броди

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь