Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Навчальні посібники для дітей

Дата: 03.05.2022 10:54
Кількість переглядів: 1593

В рамках виконання програм та заходів, спрямованих на підвищення рівня обізнаності серед різних вікових груп населення, щодо небезпеки від мін та ВНП, навчання правильному поводженню з ними у небезпечних ситуаціях, Мінреінтеграції забезпечено виготовлення навчальних посібників у вигляді коміксів для дітей «Мінна безпека не без ПЕКа» та «Безпечний Пекосвіт» (далі – навчальний посібник), які було розміщено в мережі Інтернет для безкоштовного завантаження:

Фото без опису   Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Навчальні посібники отримали схвалення від ДНЗ «Інституту модернізації змісту освіти» для використання в освітньому процесі.

Враховуючи актуальність проблеми, пов’язаної з мінами та ВНП та необхідність проведення інформаційно-просвітницької діяльності з порушеного питання, а також великий ризик нещасних випадків серед цивільного населення, особливо дітей та підлітків, просимо долучитися та сприяти в поширенні вищезгаданих навчальних матеріалів, для підвищення рівня обізнаності дітей про небезпеку мін та вибухонебезпечних предметів, навчання базовим правилам безпечної поведінки у разі їх виявлення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь