A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Бродівська районна філія Львівського обласного центру зайнятості інформує:

Дата: 10.12.2021 09:34
Кількість переглядів: 1063

За статистичними даними станом на 01.12.2021 року за сприяння Львівської обласної служби зайнятості в регіоні роботу шукали 13,3 тис. безробітних, що майже вдвічі менше, аніж було на початку грудня торік. Серед охочих працювати переважали жінки (65,6 %) та жителі міст (60,6%).

У Бродівській районній філії станом на 01 грудня шукали роботу 369 безробітних, з них 221 жінок (60%), 89 молодь у віці до 35 років (24%). Частка вільної робочої сили зосереджена у селах становить54%,  у Бродах – 45%.

Більшість тих, хто потребував допомоги у працевлаштуванні, мали дипломи вишів (57%), майже третина здобула професійно-технічну освіту, а 14% – повну або базову загальну середню. Серед безробітних 50% обіймали посади службовців, 41% – працювали робітниками, а решта – особи без професії або такі, що займали місця, що не потребують спеціальної підготовки.

У перші дні грудня незаповненими залишалися 147 місць праці. Найбільшу потребу в кадрах – 35% – мали фірми і компанії, що ведуть діяльність у сфері переробної промисловості, 34% ті, що займаються оптовою та роздрібною торгівлею або харчовою промисловістю, 10% - сільським господарством.

За сприяння служби зайнятості у січні-листопаді п. р. роботу знайшли 1484 особи, у тому числі 983 безробітних. Напруга на ринку праці вдвічі зменшилася майже втричі: якщо на початку зими торік на Бродівщині за вакансію в середньому конкурували 7 безробітних, то цього року – 2,5.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь