A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Психологічна підтримка та подолання наслідків травмуючих подій учасників АТО (ООС)

Дата: 14.09.2021 12:39
Кількість переглядів: 1373

    Рішенням Львівської обласної ради від 18.02.2021 № 53 затверджено Комплексну програму соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2021-2025 роки (далі – Комплексна програма). Одним із заходів Комплексної програми є психологічна підтримка та подолання наслідків травмуючих подій учасників АТО (ООС).

    Відтак, департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації закуплено соціальну послугу психологічної реабілітації та духовного відновлення від наслідків травмуючих подій, які призвели до алкогольної чи наркотичної залежності учасників АТО (ООС).

    За результатами проведених відкритих торгів переможцем визначено Благодійний Фонд «Назарет». Реабілітаційна програма БФ «Назарет» допомагає узалежненій людині сформувати нову, адекватну і тверезу концепцію свого захворювання (залежності), допомагає навчитися жити з хворобою на рівні свідомого контролю. Поступово відбувається переоцінка як самого себе, так і своїх потенційних можливостей, а також міжособових контактів.

    Сам процес одужання розуміється не як просто стриманість від вживання психоактивних речовин, а особистісне зростання (фізичне, емоційне, духовне і суспільне) до тверезості і зрілості в прийнятті рішень та відповідальності за свої дії. В програмі даються орієнтири та підтримка для досягнення цієї мети.

    Кожен крок програми допомагає проаналізувати власні переживання і досвід, досягти змін в усіх життєво важливих сферах і сформувати стійкі установки на життя без вживання алкоголю та наркотиків. 

    Проєкт вищезазначеної реабілітаційної програми для узалежненої особи та перелік документів, які, у разі проходження реабілітації має надати учасник програми, представлено у додатку.

Завантажити додаток у DOCX


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь