A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Оголошення про порядок та умови проведення конкурсу на виконання заходів Комплексної програми підтримки та розвитку сільського господарства у Львівській області на 2021 рік

Дата: 07.06.2021 14:27
Кількість переглядів: 1010

Право на фінансову підтримку мають сільськогосподарські товаровиробники – юридичні особи незалежно від організаційно-правової форми або фізичні особи - підприємці, а також сімейні фермерські господарства, сільськогосподарські кооперативи, основною діяльністю яких є виробництво сільськогосподарської продукції та/або розведення, вирощування риби та її переробка на власних чи орендованих потужностях, а також здійснення операцій з їх постачання.

 

Заявки, які подаються до  Фонду індивідуального житлового будівництва на селі Львівської облдержадміністрації

адреса: м. Львів, вул. Пекарська, 95;

тел.: 225-65-08, 225-65-07, 255-05-70

І. Фінансова підтримка на зворотній основі у вигляді пільгових кредитів на реалізацію бізнес-планів

Підтримка надається у вигляді кредиту переможцям конкурсу бізнес-планів із здійснення діяльності в агропромисловому комплексі у розмірі до 700 тис. грн терміном до 5 років з відстроченням повернення основної суми зобов’язання до одного року.

Обсяг фінансування

9 000,0 тис. грн

Заявки, які подаються до  Департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації

адреса: м. Львів, просп. В.Чорновола, 57 (каб. № 126);

тел.255-50-62

І. Фінансова підтримка шляхом компенсації відсотків за кредитами та за комісію супроводження договорів фінансового лізингу.

 

Фінансова підтримка на часткове відшкодування відсотків за користування кредитами та відсотків (комісії) за супроводження договорів фінансового лізингу надається в розмірі 1,5 облікової ставки НБУ, що діє на дату нарахування відсотків, але не більше ставки, передбаченої угодою.

Максимальна сума фінансової підтримки протягом бюджетного року 200,0 тис. грн для юридичних осіб та 100,0 тис. грн для фізичних осіб-підприємців.

Обсяг фінансування

2 700,0 тис. грн

ІІ. Фінансова підтримка сімейних фермерських господарств (без набуття статусу юридичної особи), у вигляді часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів, поголів’я великої рогатої худоби

Фінансова підтримка надається за придбані в поточному році основні засоби (техніку чи обладнання), які не були у використанні, в розмірі до 70% їх вартості, але не більше ніж 50 тис. грн одному сімейному фермерському господарству.

Обсяг фінансування

1 560,0 тис. грн

ІІІ. Фінансова підтримка сільськогосподарських кооперативів у вигляді часткового відшкодування вартості придбаних основних засобів

Кошти надаються сільськогосподарським кооперативам за придбані основні засоби, які не були у використанні, у розмірі до 70% їх вартості, але не більше ніж 200 тис. грн одному кооперативу.

Обсяг фінансування  

1 200,0 тис. грн

ІV. Фінансова підтримка вирощування нішевих культур (жито, гречка) у вигляді часткового відшкодування вартості придбаного високорепродукційного насіння вітчизняного виробництва

Фінансова підтримка надається на відшкодування вартості придбаного та висіяного в поточному році насіння вітчизняного виробництва жита і гречки не нижче першої репродукції або першого покоління гібриду в розмірі 50% вартості насіння, але не більше ніж 30,0 тис. грн одному суб’єктові господарювання.

Обсяг фінансування

200,0 тис. грн

V. Фінансова підтримка ягідництва у вигляді часткового відшкодування витрат за придбані для вирощування ягідної продукції мікробіологічні засоби захисту та живлення ягідних насаджень

 

Фінансова підтримка надається суб’єктам господарювання на відшкодування витрат, здійснених у поточному році, пов’язаних з використанням мікробіологічних засобів захисту та живлення ягідних насаджень у розмірі 50% їхньої вартості, але не більше ніж 2,0 тис. грн на один га ягідників та 50,0 тис. грн одному суб’єктові господарювання на рік.

Обсяг фінансування

500,0 тис. грн

VI. Фінансова підтримка фермерських господарств, засновниками яких є учасники АТО (ООС), у вигляді бюджетної субсидії на одиницю сільськогосподарських угідь

Фінансова підтримка надається у вигляді бюджетної субсидії з розрахунку 5000 грн на 1 гектар сільськогосподарських угідь, що знаходяться у власності засновника, який є учасником АТО (ООС), та використовується для ведення господарської діяльності, але не більше ніж 10,0 тис. грн одному суб’єктові господарювання.

Обсяг фінансування

100,0 тис. грн

VIІ. Фінансова підтримка суб'єктів господарювання у сфері органічного виробництва у вигляді бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь

Фінансова підтримка суб'єктів господарювання у сфері органічного виробництва надається у вигляді бюджетної субсидії на одиницю оброблюваних угідь з розрахунку 1000 грн на 1 гектар, але не більше ніж 50,0 тис. грн одному суб’єктові господарювання.

Обсяг фінансування

300,0 тис. грн

VІІІ. Фінансова підтримка суб'єктів господарювання у сфері органічного виробництва у вигляді відшкодування вартості сертифікації органічного виробництва

Фінансова підтримка надається у вигляді відшкодування вартості сертифікації органічного виробництва в розмірі фактичних витрат на сертифікацію, але не більше ніж 20,0 тис. грн одному суб’єктові господарювання.

Обсяг фінансування

200,0 тис. грн

ІX. Субвенція органам місцевого самоврядування на заходи з поліпшення громадських пасовищ

 

Умовою для одержання фінансування є прийняття рішення органу місцевого самоврядування про створення громадських пасовищ, проєкту землеустрою земельної ділянки комунальної форми власності та її реєстрація, наявність проектно-кошторисної дукументації.

Обсяг фінансування

3 328,0 тис. грн

Термін подачі документів

З наступного дня після оприлюдення оголошення і до 01.12.2021 року

 

Форми заявок та перелік документів, які подаються для участі в Комплексній програмі визначені наказом директора департаменту агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації від 15.04.2021              №20-17/01-08/21 та розміщенні на офіційному веб-сайті Львівської обласної державної адміністрації – www.loda.gov.ua  (сторінка Департаменту в рубриці «Програми»).

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь