Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Молодіжний фестиваль "Зашків 2021"

Дата: 03.06.2021 11:23
Кількість переглядів: 1158

Фото без опису

    18-20 червня 2021 року на Львівщині відбудеться XV ювілейний Молодіжний фестиваль «Зашків». Фестиваль вже традиційно проходитиме за підтримки Міністерства молоді та спорту України.

    Метою заходу є патріотичне виховання молоді через вшанування та нагадування про видатну постать Євгена Коновальця. Цей фестиваль є прикладом яскравої співпраці задля досягнення спільної цілі – організації та проведення змістовної національно-патріотичної події, яка користується популярністю серед молоді та позитивно впливає на формування її поглядів і цінностей.

    На заході традиційно діятимуть різноманітні локації: спортивна, ярмаркова, інтелектуальна, показові виступи кінологів, футбол босоніж, вечірня сцена тощо. Під час фестивалю відбудуться різні лекції та воркшопи патріотичного спрямування. Також діятимуть «Тверезий патруль» та «ЕКО-патруль», що відповідатимуть за тверезий стан учасників та чисте довкілля.

    У перший день учасники зможуть відвідати Історико-меморіальний музей полковника Євгена Коновальця, пограти у футбол босоніж, здолати крос або ж взяти участь у велопробігу. У другий день, 19 червня, відбудуться показові виступи військової техніки, кінологів, реконструкція бою, а також діятимуть майданчики неформальної освіти. Ввечері учасників чекатиме музична програма за участю гуртів патріотичного спрямування.

    Участь у фестивалі безкоштовна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь