Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Професійне навчання безробітних

Дата: 23.04.2021 14:30
Кількість переглядів: 1749

Фото без опису На сьогодні роботодавцям потрібні професіонали та спеціалісти широкого профілю з вмінням швидко перенавчатися, освоювати суміжні професії. Саме таких фахівців готують центри професійно-технічної освіти (ЦПТО) Державної служби зайнятості.

    Перевагами цих навчальних закладів є стислі і водночас змістовні терміни навчання, навчальні програми максимально наближені до вимог роботодавців, використання новітніх технологій навчання, можливість навчатися за індивідуальною формою, комфортна атмосфера навчання для людей різного віку. Сучасна матеріально-технічна база навчальних закладів забезпечує отримання безробітними знань та формування навичок, що відповідають вимогам роботодавців.

    Центри професійної освіти державної служби зайнятості сьогодні  функціонують в Дніпропетровській, Донецькій, Івано-Франківській, Луганській, Львівській, Одеській, Рівненській, Сумській, Харківській, Полтавській та Херсонській областях. На їх базі здійснюється підготовка, перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних та інших категорій дорослого населення за  робітничими професіями.

   З метою задоволення поточних та перспективних потреб роботодавців у кваліфікованих кадрах та збільшенню рівня охоплення безробітних професійною підготовкою та перепідготовкою, на базі центрів професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості проводиться професійне навчання безробітних, зокрема:

  • осіб, які вперше шукають роботу і не мають професійної освіти,
  • осіб які займали місця, що не потребують спеціальної підготовки,
  • осіб з обмеженими фізичними можливостями,
  • осіб, які більше 6 місяців перебувають на обліку,
  • демобілізованих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції,
  • внутрішньо переміщених осіб.

    Перелік документів, які повинні подаватися безробітним у навчальний заклад (в день заїзду на навчання): паспорт, документ про освіту,  направлення на навчання,  медична довідка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь