A A A K K K
для людей із порушенням зору
Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Озеленення планети

Дата: 17.03.2021 11:15
Кількість переглядів: 1344

Фото без опису

    10 квітня 2021 року відбудеться Всесвітній екологічний проект “Озеленення планети” - висаджування 1 млн дерев за 24 години у всіх куточках світу. Львівщина також долучається до цього проекту, ініціаторами якого є найбільший діловий клуб, що об’єднує лідерів українського бізнесу CEO Club Ukraine (засновник Сергій Гайдачук) та Business Woman Club (президент Аня Крисюк).

    У Львівській області координатором акції є громадська організація “Добро.Дій”, яку очолює Ігор Дулин, спільно з небайдужими громадськими активістами та волонтерами міста. Висаджування дерев відбудеться у м.Львові та по Львівській області, зокрема у Свіржському, Боринському, Верхньовисоцькому, Заболотцівському, Бродівському, Лагодівському, Грабівському, Верблянському, Летнянському,        Воля-Якубовському, Соснівському, Зіболківському, Бутинському, Великомостівському, Низівському, Любельському, Рава-Руському, Шклівському, Бендюзькому, Витківському, Лопатинському, Бабичівському, Нивицькому, Комарнівському, Судововишнянському. Орівському, Любинцівському, Сможанському, Добромильському, Дашавському, Лисовицькому, Ходорівському, Зубрицькому лісництвах. Організатори планують висаджувати ялицю, сосну, бук, дугласію.

    У межах глобального екологічного проекту «Озеленення України» та Акції «1 000 000 дерев за 24 години» 17 жовтня 2020 року по всій Україні було висаджено 1 831 333 дерев, у тому числі на Львівщині 212 тисяч дерев 33 видів. На знак солідарності до екопроєкту в України у 10 країнах світу було висаджено 115 дерев. Участь в акції взяли понад 50 000 учасників. Відповідно було встановлено рекорд України, результати якого внесено до Книги рекордів України як першу в Україні колективну історію успіху українців. До акції долучаються всі небайдужі: бізнесмени, релігійні об’єднання, медіа та ЗМІ, молодіжні організації, представники ІТ сфери, медики, пожежники, поліція, активні та свідомі громадяни та ін.

 

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь