Заболотцівська об'єднана територіальна громада
Львівська область, Золочівський район

Відеоролик під умовною назвою «Як виборчий процес стає доступним для осіб з інвалідністю та маломобільних людей завдяки інтернету»

Дата: 12.08.2020 14:08
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

Безоплатна правова допомога пропонує до перегляду відеоролик під умовною назвою «Як виборчий процес стає доступним для осіб з інвалідністю та маломобільних людей завдяки інтернету».

  Цей відеоролик спрямований на інформування населення щодо онлайн – інструментів Державного реєстру виборців, які  реалізують виборчі права громадян, особливо осіб з інвалідністю, більш доступною та має ознаки соціальної реклами згідно з ч.1та ч.2 статті 12 Закону України «Про рекламу» відповідно  соціальна реклама – це інформація будь-якого виду, розповсюджена в будь - якій формі, яка спрямована на досягнення суспільно корисних цілей, популяризацію загальнолюдських цінностей.

https://drive.google.com/file/d/1gwv8P4O6oJlalzqYDCAP7e7f56YpazMg/view?usp=sharing

         Для отримання консультацій та для захисту своїх особистих виборчих прав громадяни можуть звертись письмово через скриньку звернень для громадян до Бродівського бюро правової допомоги за адресою: м. Броди, вул. Щурата, 8, та за тел.2-51-46, 2-51-13.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь